Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zilveren jubilaris Interfloor

Bij Interfloor in Zwartsluis is er een jubilaris met een dienstverband van 25 jaar. Bart Mooiweer (43) kwam als 18-jarige jongeman in dienst in het magazijn te Zwartsluis. Na enige jaren verhuisde zijn functie naar de stalenproductie binnen het bedrijf. Gedurende vele jaren heeft Bart onder andere de A4 knipstalen voor consumenten onder zijn beheer, en daarnaast speciale orders voor winkelinrichting en showrooms.


Lens Nekeman en Bart Mooiweer.

De magazijnhal van Interfloor, leverancier van tapijt en vinyl kamerbreed, was versierd met een spandoek 'Bart, Al 25 jaar maakt hij stalen klaar, een bunche of A4, hij doet het met plezier'. Bart wordt geprezen door zijn collega's intern, maar ook door de buitendienst voor zijn enorme parate kennis van de kwaliteiten en zijn medewerking bij speciale stalenorders.

De eerste 12 jaar van zijn dienstverband fietste Bart elke dag met zijn vader (ook Bart) naar Interfloor. Ook zijn vader was meer dan 40 jaar in dienst van Interfloor en in dat verband is er echt sprake van een familietraditie.

Namens Interfloor sprak directeur Lens Nekeman de jubilaris toe, en naast een nieuwe TV als cadeau kon hij hem nog een envelop met inhoud overhandigen als dankjewel voor 25 jaar trouwe dienst. Lens bedankt Bart voor zijn enorme betrokkenheid en adviezen over de interne gang van zaken en hoopt nog jaren de fijne samenwerking te kunnen continueren.

Op 4 oktober viert Interfloor middels een feestweekend de vijf jubilarissen en een pensionado in 2024. Dan zal er met de gehele Interfloor-crew met partners en oud-medewerkers nog een gezellige avond van gemaakt worden.Meer informatie:
Interfloor
Adelaarstraat 6
8064 AH Zwartsluis
038-3866222
[email protected]
www.interfloor.nl

Publicatiedatum: