Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedacht uit "pure frustratie"

Action lanceert een slim kwastenvacuüm

Action lanceert de 'Brush Saver', een slim kwastenvacuüm die verfkwasten in optimale conditie houdt en uitdroging voorkomt, zodat je deze keer op keer kunt blijven gebruiken, in alle Action-winkels. Deze prijswinnende uitvinding werd voor het eerst gepresenteerd in het SBS-6 televisieprogramma 'Wat een Uitvinding!' en is vanaf deze week het nieuwste product in de winkelschappen. Action ontwikkelde het product in samenwerking met uitvinder Wim van Vliet en produceerde het daarna op grote schaal.

''De productontwikkeling van een uitvinding is bijzonder'', aldus Jasper Schilder (Hoofd Inkoop bij Action). ''Het maken van een compleet nieuw, luchtdicht product wat tegelijkertijd ook veilig en gebruiksvriendelijk is was niet gemakkelijk en vergde veel testrondes. Dit maakt ons nog trotser dat de uitvinding nu voor iedereen beschikbaar is en klaar om door de thuis- en professionele schilder gebruikt te worden."Langere levensduur
De Brush Saver houdt gebruikte verfkwasten in optimale conditie en lost daarmee een veelvoorkomend probleem op. Het product houdt je kwast goed, in plaats van snel uit te drogen na één schilderbeurt. Het verlengt daarmee de levensduur van je kwast, waardoor je deze keer op keer kan hergebruiken. Action maakt klanten graag enthousiast voor dergelijke alledaagse, slimme producten voor een betaalbare prijs.

Bedacht uit pure frustratie
De uitvinder bedacht de Brush Saver uit ''pure frustratie''. Zijn verfkwasten werden zo snel onbruikbaar, dat hij op zoek ging naar oplossingen. Hij probeerde van alles: hij stopte de kwast in een zak, in een pot, in de koelkast, in de vriezer. Uiteindelijk vond hij de oplossing in scheikunde: een laagje water in een luchtdichte pot. Water verdampt in een vacuüm. De mist die daardoor ontstaat, houdt de gebruikte borstelharen zacht.Meer informatie:
Action
www.action.nl

Publicatiedatum: