Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe start voor TP Metal BV

Met man en macht is het team van TePe Metal (gespecialiseerd in het maken van metalen onderstellen voor tafels) deze week gestart met de verhuizing naar Ulft. Ulamo, een speler in de oppervlaktebehandeling en metaalindustrie, kondigde onlangs de integratie aan van TP Metal. Bij deze doorstart gaan zowel de activa als een deel van het personeel, inclusief de voormalig DGA over naar Ulamo.Met deze overname wil Ulamo haar positie in de markt versterken. De synergie tussen beide Achterhoekse bedrijven en verbreding van de mogelijkheden op het gebied van productontwikkeling en productieprocessen versterken Ulamo en de activiteiten van TePe nu, maar ook in haar toekomstige mogelijkheden.

"De gelijkgestemde no-nonsense cultuur en onze gedeelde focus op innovatie in metaalbewerking, maken van deze fusie een natuurlijke fit", zei Marco te Pas, algemeen directeur van Ulamo, eerder. "Bijzonder waardevol in deze samenwerking is het vakmanschap van het personeel van TP Metal. De ervaring en deskundigheid van dit team versterkt onze capaciteiten en vergroot onze kennisbasis aanzienlijk."

Meer informatie:
TePe Metal
www.tepemetal.n

Ulamo
Riezenweg 1
7071 PR Ulft
0315 - 688 688
www.ulamo.nl

Publicatiedatum: