Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
En andere custommade en seriematig producten

Doorstart voor producent van metalen tafelonderstellen

Ulamo, een speler in de oppervlaktebehandeling en metaalindustrie, kondigt de integratie aan van TP Metal BV, een bedrijf gespecialiseerd in metaalbewerking. Bij deze doorstart gaan zowel de activa als een deel van het personeel, inclusief de voormalig DGA over naar Ulamo te Ulft.

Eerder deze maand werd Tp-Metal B.V., handelend onder de naam Tepe Metal, failliet verklaard door de rechtbank in Zutphen. Het bedrijf heeft meer dan 25 jaar expertise op verschillende gebieden als metaalbewerkingsbedrijf. Het bedrijf uit 's-Heerenberg heeft door de jaren heen opdrachten uitgevoerd voor diverse interieurbedrijven, zoals Swiss Sense en Goossens.Positie versterken
Deze overname is een belangrijke stap voor Ulamo in het versterken van haar positie. De synergie tussen beide Achterhoekse bedrijven en verbreding van de mogelijkheden op het gebied van productontwikkeling en productieprocessen versterken Ulamo en de activiteiten van TePe nu, maar ook in haar toekomstige mogelijkheden.

"De gelijkgestemde no-nonsense cultuur en onze gedeelde focus op innovatie in metaalbewerking, maken van deze fusie een natuurlijke fit." aldus Marco te Pas, algemeen directeur van Ulamo. "Bijzonder waardevol in deze samenwerking is het vakmanschap van het personeel van TP Metal. De ervaring en deskundigheid van dit team versterkt onze capaciteiten en vergroot onze kennisbasis aanzienlijk."

TePe Metal
Bij TePe Metal staat design voorop, niet alleen techniek. Pas daarna wordt gekeken hoe het ontwerp op de juiste manier vervaardigd kan worden. Het begon met het maken van winkelinrichtingen en meubels, maar door de jaren heen heeft het bedrijf zich steeds meer gespecialiseerd in de meubelbranche.

TePe-Metal heeft alle expertise in huis, van het bedenken van ontwerpen tot en met het ontwikkelen van oplossingen in zowel de retailbranche als interieurontwerp, en ook zeker in de machinebouw. Van schets tot ontwerp, uitvoering en logistiek. In de werkplaats maken hun lassers onderstellen voor tafels, winkelinrichtingen en alles wat met retail te maken heeft.

De recent overgenomen activiteit zal verder gaan onder de naam TePe Metal BV.

Meer informatie:
TePe Metal
www.tepemetal.n

Publicatiedatum: