Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nu al twee keer zo veel bedrijven in tapijten en vloerkleden op Heimtextil 2025

Het aandeel van bedrijven in tapijten en vloerkleden wordt nog groter tijdens Heimtextil 2025. Dit segment zal nog sterker vertegenwoordigd zijn op het aankomende evenement: Carpets & Rugs heeft nu al twee keer zoveel exposanten en een extra hal.Carpets & Rugs op koers voor groei
Op Heimtextil 2025 groeit het gevestigde productsegment zowel in kwaliteit als in kwantiteit. Zes maanden voor het evenement is er al een enorme toename in exposanten: meer dan twee keer zoveel bedrijven hebben zich al ingeschreven in vergelijking met het vorige jaar.

"We zijn zeer verheugd over dit signaal uit de markt. Het weerspiegelt duidelijk de behoefte van de industrie aan een sterke, internationale en centrale platform voor tapijten. Dit is precies wat we bieden met Heimtextil in Frankfurt: een uitgebreid marktoverzicht en een divers productaanbod gecombineerd met de hoogste kwaliteit. We hebben geluisterd naar de markt en feedback ontvangen. Nu gaat het erom het aanbod uit te breiden, gestructureerd te organiseren en overzichtelijk aan de bezoekers te presenteren", aldus Bettina Bär, Directeur Heimtextil.

In 2025 groeit het segment met een heel halniveau: het uitgebreide aanbod van handgeweven tapijten en de internationale landenpaviljoens bevinden zich in de extra Hal 5.0. Hal 5.1 huisvest opnieuw het groeiende segment van machinaal geweven tapijten en brengt ook het uitgebreide aanbod van pre-productie met vezels, garens en specifieke technologieën voor de tapijtindustrie samen. Handgeknoopte tapijten en unieke stukken, deurmatten en schoonloopsystemen, evenals textiele oplossingen voor buitenruimtes en contractbusiness vullen het unieke assortiment aan. Een ander hoogtepunt: samen met exposant Ragolle Rugs en de Belgische vereniging Fedustria wordt een nieuwe tapijtzone gepland. De vereniging zal samen met bekende exposanten uit België een hoogwaardige gezamenlijke presentatie verzorgen.

Heimtextil 2025 vindt plaats van 14 tot 17 januari 2025.

Meer informatie:
Heimtextil
www.heimtextil.messefrankfurt.com

Publicatiedatum: