Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mart sluit na 40 jaar de deuren

'Wat jammer zo een prachtige winkel!'. 'Wat waren jullie een mooi leerbedrijf en lieve mensen!'. 'Jeetje wat een groot gemis voor Apeldoorn. Super jammer, zo'n mooie zaak en heel goed advies! Heel veel succes in de volgende fase van jullie leven!'. Zo maar wat reacties na de bekendmaking dat interieurwinkel Mart ermee stopt.

Wat 40 jaar geleden begon, is anno 2024 een bekende naam in de interieurwereld. "Bij ons draait alles om enthousiasme, originaliteit en vakmanschap. Mart biedt gezellige en aantrekkelijke woonstijlen. Onze creatieve stylistes helpen om van elk huis een droomplek te maken. Ze staan klaar om je persoonlijk te adviseren en je te laten zien wat we allemaal aanbieden in een showroom van 2500 m² vol met mooie interieurs."

Daar komt nu een einde aan, want Mart gaat stoppen, zo blijkt uit een paginagrote advertentie in het Reformatorisch Dagblad.


Het echtpaar Margreet en Mart Kleppe stoppen met hun zaak in Apeldoorn.

Opheffingsleegverkoop bij Mart! staat in koeienletters in de krant die gisteravond in de bus viel bij de abonnees van het RD.

'Mart stopt! Dat betekent dat de hele winkel en het magazijn leeg moeten. Profiteer nu van kortingen tot 80% op de hele collectie. Dit is dus hét moment als je toe bent aan een nieuwe bank, tafel, fauteuil, kast of accessoires. Wees er wel snel bij want, op=op'. zo meldt de advertentie.

Mooie momenten
Op de website meldt het echtpaar Mart (60) en Margreet Kleppe (61) dat zij met een warm hart terugkijken op al die mooie momenten. "Na 40 prachtige jaren vol passie en toewijding sluiten we onze interieurwinkel in Apeldoorn. We hebben genoten van het harde werken en de vele mooie momenten. Onze vijf kinderen hebben hun eigen pad gekozen en we zijn trots op hun keuzes en successen. Dit betekent echter ook dat we geen opvolging hebben voor onze winkel. We voelen dat het tijd is voor een nieuwe fase in ons leven.

Dankbaar en met een warm hart kijken we terug op de vele mooie contacten, interieuradviezen en het mooier maken van zoveel woningen.'Meer informatie:
Mart Kleppe Meubelen BV
Vlijtseweg 206
7317 AN Apeldoorn
(055) 526 22 72
[email protected]
www.mart.nl