Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Anton Haakma, eigenaar van Kvik Groningen: "Er zijn goede banden ontstaan met onze leveranciers"

Gisteren, maandag 17 juni, werd het 3-jarige jubileum gevierd bij Kvik Groningen. 17 juni 2021 begon Anton Haakma een nieuw avontuur samen met Hendrik de Vegt. Sindsdien hebben ze al meer dan 700 klanten mogen helpen met Deens design. "We hebben veel geleerd in deze drie jaar en ons netwerk enorm uitgebreid", deelt Anton. "Er zijn goede banden ontstaan met onze leveranciers zoals Quooker B.V., Electrolux Group, Witt Jetstone BV en Novy."


Anton Haakma, eigenaar van Kvik Groningen.

Tevens heeft Kvik Groningen dit jaar een Supplier Award in ontvangst mogen nemen van Sebastiaan Germans namens BSH Nederland. Hendrik de Vegt gaat ook dit jaar weer volop voor de Oscar van Beste Verkoop Adviseur van Kvik Nederland/Internationaal en heeft een Pole Postion te pakken na een succesvol eerste half jaar.

Anton beskuit: "Met trots kijk ik terug op de afgelopen drie jaar en wil ik ook via deze weg mijn Team Hendrik de Vegt, Kirsten Wilner Romy Dammer, Jurian Kupers en Willard de Lange, enorm bedanken voor hun inzet en bijdrage en hoop ik nog lang te mogen genieten van elkaars talenten."

Meer informatie:
Kvik Groningen
Reitdiephaven 157
9746 RC Groningen
050-2803616
[email protected]
www.kvik.nl

Publicatiedatum: