Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ultieme vloerspecialist Hoogland is uitgezwaaid

Tijdens een mooie middag in het PSV-stadion hebben de collega's van Uzin Utz Nederland afscheid genomen van hun gewaardeerde collega en Technisch Commercieel Adviseur Ruud Hoogland. Hij is na 35 jaar met pensioen.Zijn afscheidsmiddag was gevuld met ontelbare verhalen over de avonturen van Ruud door de jaren heen. "Onze klanten en collega's deelden herinneringen die Ruud typeren als de ultieme vloerspecialist. Zijn toewijding en zijn vermogen om altijd 'het beter te weten' (en hij had echt altijd gelijk...) zijn legendarisch!

Hoogtepunt van het afscheid was de speciale versie van "Brabant", geschreven en gezongen door Max Schoenmakers en alle collega's van team UZIN NL.

Ruud heeft in die 35 jaar mooie zakelijke contacten opgebouwd, die laten wij vanaf nu met een gerust hart over aan zijn opvolger, Ralf Hardenbol", laat Uzin Utz weten.

Meer informatie:
Uzin Utz
www.uzin-utz.nl

Publicatiedatum: