Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Oprichter Rick Welling timmert aan de weg in Emmen

Eerste half jaar van Het Vloerenhuijs belooft veel goeds

Bezoekers van het centrum in Emmen hebben de afgelopen tijd een nieuwe winkel kunnen opmerken. Na ervaring te hebben opgedaan in de projectmarkt is ondernemer Rick Welling de retail ingestapt. Met Het Vloerenhuijs doet hij er sinds januari alles aan om dé pvc vloeren- en laminaatspecialist te zijn van Drenthe. In dit vloerenwalhalla kunnen consumenten terecht voor onder andere de merken Gerflor, Floer, Douwes Dekker, mFLOR, Tarkett, Room 5 en Belakos.

"Begin dit jaar hebben we de deuren geopend van de zaak en het is echt geweldig om de positieve reacties van klanten te zien", vertelt Rick enthousiast. "Steeds meer klanten komen via via bij ons terecht. Dat vind ik een mooi compliment. Omdat het eerste half jaar zo goed verlopen is, zijn we aan het kijken hoe we kunnen gaan uitbreiden." Dagelijks zet het vijfkoppige team zich in voor Het Vloerenhuijs, dat beschikt over een showroom van 230 m².Van begin tot eind
Het Vloerenhuijs kan het gehele proces op het gebied van vloeren verzorgen voor de klant; van begin tot eind. Niet alleen zijn ze experts op het gebied van vloeren, maar ook hebben ze een schat aan ervaring in het leggen ervan. "Met toewijding helpen we je bij het kiezen van de ideale vloer en zorgen we voor een vakkundige installatie. Klanten kunnen vertrouwen op onze diepgaande kennis en vaardigheden. Van selectie tot prachtig gelegde vloer."

'Daar doe je het voor'
De particuliere markt was een sprong in het diepe, maar dit bevalt Rick erg goed. Met name van het nauwe klantencontact kan hij genieten. "Vergeleken met de projectmarkt is het veel dankbaarder werk. Ik heb letterlijk klanten gehad die met tranen in hun ogen stonden tijdens de oplevering. Daar doe je het voor."

Meer informatie:
Het Vloerenhuijs
Hoofdstraat 171
7811 EM Emmen
06-29006822
[email protected]
www.hetvloerenhuijs.nl