Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Peter Westerhof nieuwe adviseur F. Ball

De Britse fabrikant van egaliseermiddelen en vloerlijmen F. Ball and Co. Ltd. heeft Peter Westerhof aangesteld als commercieel technisch adviseur in Nederland. In zijn rol geeft Peter deskundig technisch advies, training en support op locatie. Bovendien biedt hij klanten verwerkingsadvies op maat, met aanbevelingen en product- en legadvies voor specifieke vloerinstallaties. Zo halen vloerenstoffeerders, groothandels èn retailers het maximale uit de producten en het assortiment van F. Ball.


Peter Westerhof, de nieuwe adviseur van F. Ball in Nederland.

Peter is al vanaf zijn jeugd werkzaam in de vloerenbranche, toen hij zijn loopbaan begon als leerling stoffeerder. Daarna begon hij zijn eigen bedrijf, en opende daarnaast een woonwinkel in Groningen in 2018. Hij is getrouwd met Paula en zij hebben twee kinderen. Zijn vrije tijd brengt hij door met het gezin, met mountainbiken en zwemmen. Hij is ook coach van een jeugdvoetbalteam.

Peter over zijn aanstelling: "Ook al vond ik het fijn om voor mezelf te werken, ik miste het op pad zijn en het ontmoeten van nieuwe mensen. Ik zie er naar uit dit weer te doen en mijn kennis en ervaring over te brengen op de volgende generatie. Zo behalen vloerenprofessionals nòg betere resultaten."

Export business manager voor Europa, het Midden Oosten en Afrika, Jonathan Goold, voegt toe: ''In Peters loopbaan hebben vloeren altijd centraal gestaan. Hij heeft geweldig veel praktische kennis en expertise wat betreft vloerinstallaties. Ook zijn ervaring in retail biedt hem de knowhow om klanten goed te begrijpen en hun wensen af te stemmen. Beiden zijn onmisbaar in de rol als commercieel technisch adviseur."

Meer informatie:
F. Ball
[email protected]
www.nl.f-ball.com

Publicatiedatum: