Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inschrijving NK Parketleggen geopend

Waar zouden wij zijn zonder de interieurvakmannen en -vrouwen? Hoe kan anders een mooi interieurontwerp tot realisatie en een topeindresultaat gebracht worden?

Vanaf heden kun je je inschrijven voor het Nederlands Kampioenschap Parketleggen dat plaatsvindt tijdens InCoDa 2024, waar interieurdesign en ambacht samenkomen. De wedstrijd is al jaren niet alleen een vast agendapunt en een waar feestje voor de parketbranche, maar ook een event op InCoDa dat zowel retailers, stylisten, projectinrichters en interieurarchitecten toont wat voor getalenteerde parketteurs wij in de Benelux hebben.

Parketteurs opgelet! Waarom deelnemen? MeesterParketteur Sebastiaan van Westrenen van Luxoket vertelt je waarom een deelname aan het NKP een must is voor je zaak. Heb je er al helemaal zin in? Schrijf je dan hier in of via een WhatsApp-bericht/telefoontje naar 06 14 63 04 46.

Publicatiedatum: