Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opening Muundo's showroom in Dubai Design District mijlpaal voor Vlaams meubelmerk

De lancering van Muundo's showroom in Dubai Design District (d3) markeert een belangrijke mijlpaal voor het innovatieve meubelmerk nu het uitbreidt naar de Midden-Oosterse markt. De grootse opening werd bijgewoond door Yoke Wagemans (FIT Belgiƫ) en Frederic Ysewijn (Belgische Business Council), die allebei deze belangrijke stap ondersteunen.


V.l.n.r. Louis Rogiers, Wissam Massoud, Yoke Wagemans, Frederic Ysewijn en Jean-Paul Rogiers.

Muundo, bekend om zijn onderscheidende ontwerpfilosofie, onthulde een tafelcollectie die inspiratie haalt uit de rijke texturen en kleuren van de natuur. Deze collectie, gekenmerkt door tactiele en getextureerde elementen, belichaamt de schoonheid en uniekheid van verschillende omgevingen, en vertaalt deze naar functionele kunststukken voor in huis.

"We zijn verheugd om onze showroom te openen in Dubai Design District, een broedplaats voor creativiteit en innovatie," zei Louis Rogiers. "Muundo's ontwerpen weerspiegelen de harmonie tussen natuurlijke schoonheid en vakmanschap, en we geloven dat dit goed aansluit bij de verfijnde smaak van de Midden-Oosterse markt."De strategische locatie van de showroom in Dubai Design District onderstreept Muundo's toewijding om zich te aligneren met de levendige ontwerpgemeenschap van de regio. Dubai Design District staat bekend om zijn dynamische omgeving, die een samenwerkingsruimte biedt voor ontwerpers, artiesten en creatieve geesten van over de hele wereld.

Muundo's toetreding tot de Midden-Oosterse markt betekent een nieuw hoofdstuk voor het merk, een hoofdstuk dat de essentie van natuurlijke schoonheid en handgemaakt vakmanschap naar projecten in de hele regio zal brengen. Met zijn debuut in Dubai, is Muundo klaar om interieurs te inspireren en te verheffen met zijn tijdloze ontwerpen.Meer informatie:
Muundo Showroom
Dubai Design District (d3)
A511, Bldg 1A
i[email protected]
www.muundo.be

Publicatiedatum: