Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Satelliet Originals blikt terug op internationale events

'Trends lijken de tijdgeest te vangen in ontwerpen die raken aan de ontwikkelingen van nu'

Het was ouderwets druk in Milaan, tijdens de Salone del Mobile en de designweek. Lange rijen voor de meest gewilde installaties en exposities in de stad, en voor sommige stands op de beurs. "Er lijkt hernieuwd zelfvertrouwen: pronte vormen, sprekende kleuren. Ook vertrouwen in een toekomst waarin we vanzelfsprekend omgaan met al onze bronnen, of dat nu duurzame materialen of nieuwe technologie├źn zijn. En soms doen ze een stapje terug, naar lang vervlogen tijden voor een vleug kasteelromantiek." Dat schrijft Renske Schriemer namens Satelliet Originals.

Ze vervolgt: "Trends lijken de tijdgeest te vangen in ontwerpen die raken aan de ontwikkelingen van nu: ander, duurzamer, materiaalgebruik. Aandacht voor akoestiek en tactiliteit. Maar ook een focus op onze zintuigen, licht, geluid en de zinsbegoocheling van kunstmatige intelligentie."


Lichtontwerp 'Halo Sunrise'.

Lees hier de complete blog.

Publicatiedatum: