Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Theo-Bert Pot zet zijn bijzondere woning te koop

Het appartement van interieurstylist Theo-Bert Pot staat te koop. "Jel en ik zijn verliefd op deze plek geworden, we hebben alles gerenoveerd, geïsoleerd en vanaf scratch af aan weer opgebouwd. Maar we dromen verder met z'n tweeën, want we zouden het superleuk vinden om een kleine B&B te starten of een 'showhome' te beginnen waar we privé en werk combineren", laat hij op Instagram weten. € 795.000 k.k. wordt er gevraagd voor de woning.


Het huis is 142 m² groot, waardoor het ruimtelijk is. "We hebben er een loft-gevoel van gemaakt, maar je kan er eenvoudig een tweede ruime slaapkamer bij maken als dit wenselijk is. Hiervoor hebben we tekeningen bij de hand. We hebben een fijne binnentuin en 2 balkonnetjes om heerlijk de deuren op te zetten en naar buiten te turen. De vloer is van Senso, duurzame gietvloer, de keuken is op maat gemaakt door Houtmerk en uiteraard het unieke eiland hoort er helemaal bij."

Neem een kijkje op www.reinkenstraat2e.nl en maak een afspraak bij makelaar Stokman Van Duren. "We vinden het zo leuk om iemand dit heerlijke plekje aan door te geven", besluiten", Jelle en Theo-Bert.

Foto's: Stokman Van Duren.

Publicatiedatum: