Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op 2, 3, 9, 10 en 16 september

Meubelhart maakt data najaarseditie bekend: "Ultieme inkoopmoment voor de branche"

Meubelhart, het inkoop- en handelsevenement voor de meubelbranche, vindt dit jaar plaats op maandag en dinsdag 2, 3, 9, 10 en 16 september. Dit halfjaarlijks terugkerende evenement biedt meubelwinkeliers de gelegenheid om direct in te kopen bij topfabrikanten en groothandels, en de nieuwste meubelcollecties te ontdekken.

"Meubelhart biedt een ongeëvenaarde kans voor meubelwinkeliers om direct met fabrikanten te onderhandelen en waardevolle handelsrelaties op te bouwen", aldus de organisatie. "Onze missie is om een omgeving te creëren waar meubelprofessionals geïnspireerd worden door de nieuwste trends en innovaties. Meubelhart is de ideale plek om frisse ideeën op te doen en uw winkel te onderscheiden met unieke en vooruitstrevende producten."De beurs, die dagelijks geopend is vanaf 10.00 uur, brengt leveranciers en inkopers samen in een dynamische omgeving die gericht is op handel en zakendoen. Bezoekers kunnen profiteren van speciale beursaanbiedingen, waardoor ze hun assortiment kunnen uitbreiden met de nieuwste trends en innovaties in meubeldesign.

Deze editie ligt de nadruk op inspiratie, met thematische exposities en creatieve presentaties die bezoekers nieuwe ideeën en stijlen laten verkennen. Van duurzame materialen tot slimme ontwerpen. Meubelhart biedt een platform waar de toekomst van meubeldesign tot leven komt.Meer informatie:
Meubelhart Beusichem
Beijerdstraat 22
4112 NE Beusichem
+(31) 6 20 50 33 63
[email protected]
www.meubelhartbeusichem.nl

Publicatiedatum: