Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veldhoven Interieurs houdt adviesdag Zitmeesterwerken

Veldhoven Interieurs houdt op zaterdag 8 juni een adviesdag die 'Zitmeesterwerken' is genoemd. In Bilthoven vinden diverse activiteiten plaats rondom het ontwerp, de ontwikkeling en het comfort van zitmeubelen. Nationale en internationale meubelmerken zoals Gelderland, Montis, Artifort en Cor doen mee.Een van de hoogtepunten is de aanwezigheid van de Nederlandse meubelontwerper Dick Spierenburg, bekend van de elementenbank Domino van Montis. Daarnaast geven Pleun Meurs van Gelderland zitmeubelen een presentatie over productontwikkeling, duurzaamheid en comfort, en meubelstoffeerder Marco Miedema een demonstratie over het opnieuw stofferen van stoelen en banken.

Ook kunnen bezoekers kunnen zelf proberen een stoel te stofferen, een Gelderland fauteuil uitproberen, en kleinschalige modellen van Cor Sitzmöbel bekijken. Verder wordt er een korte film vertoond over de Engelse ontwerper Geoffrey David Harcourt, met diverse Artifort-iconen om te zien en te testen.

Meer informatie:
Veldhoven Interieurs
Vinkenlaan 31
3722 AH Bilthoven
(030) 2282591
[email protected]
www.veldhoveninterieurs.nl

Publicatiedatum: