Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interface komt met Etched & Threaded en Earthen Forms

Internationaal duurzaam vloerenbedrijf Interface Inc. (NASDAQ: TILE), presenteert haar nieuwste collecties tapijttegels en luxe vinyltegels (LVT): De Etched & Threaded™ tapijttegels en Earthen Forms™ LVT-collectie. Beide hebben een vernieuwend design en bestaan uit modulaire tegels die goed bij elkaar passen door de combinatie van opvallende texturen, natuurlijke patronen en neutrale tinten. Hierdoor kunnen combinaties worden gemaakt om mooie, dynamische ruimtes te creëren.

"De visie van Interface is 'Made for More': vloeren die gemaakt zijn voor meer. Voor design, duurzaamheid en innovatie," aldus Kelly Simcox, Head of Global Design bij Interface. "Interface heeft de twee collecties ontworpen met deze gedachte in het achterhoofd. We ondersteunen architecten en ontwerpers om ruimtes te creëren die aansluiten op de diverse behoeften van eindgebruikers: van geconcentreerd werken tot een moment voor ontspanning in elk type ruimte.Etched & Threaded: tapijttegels gemaakt voor comfort
De Etched & Threaded-collectie is ontworpen om de warmte van crafted textiel naar commerciële ruimtes te brengen. Alle tegels combineren makkelijk met elkaar. De collectie bestaat uit zeven stijlen verkrijgbaar in 12 neutrale kleurstellingen, geïnspireerd op de geometrische lijnen van natuursteen voor het creëren van serene omgevingen.

Etched & Threaded bestaat uit:

  • Twee gedurfde, geometrische stijlen geïnspireerd op natuurlijke steenformaties en gepolijste kiezels: 50 cm x 50 cm formaat in vier kleurstellingen.
  • Twee tijdloze, gestructureerde stijlen met grote geometrische patronen: 25 cm x 100 cm formaat in acht kleurstellingen.
  • Drie producten met kabel-, tweed- en draadpatronen die perfect zijn voor grootschalig gebruik in commerciële omgevingen: 25 cm x 100 cm formaat in acht kleurstellingen.

Aardse vormen: LVT ontworpen voor meer
De Earthen Forms-collectie haalt de warmte van houtnerf en de koele texturen van travertijnsteen naar ruimtes. De collectie bestaat uit drie stijlen met neutrale tinten en modulaire tegelvormen in moderne designs.

De Earthen Forms collectie bestaat uit:

  • Hearth, de op steen en travertijn geïnspireerde stijl van de collectie voegt zachte textuur toe aan elke ruimte: 50 cm x 100 cm formaat in vier kleurstellingen.
  • Crossroads, met een combinatie van houtnerf en beton geeft het interieurs een unieke uitstraling: 25 cm x 100 cm formaat in vier kleurstellingen.
  • On Grain, de houtnerf stijl van de collectie, heeft een warm, veerkrachtig ontwerp, van licht eiken tot rijke houttinten:25 cm x 100 cm formaat in acht kleurstellingen.

Alle drie de stijlen van de Earthen Forms collectie zijn voorzien van Interface's Ceramor+® keramische parelcoating, die de slijtage van dagelijkse krassen en schuren tot een minimum beperkt en een verbeterde slipweerstand biedt. Dit is de eerste Interface LVT collectie met de Ceramor+ coating die wereldwijd verkrijgbaar is. Als onderdeel van Interface' streven om de bebouwde omgeving CO2-vrij te maken door middel van product- en keteninnovatie, is Earthen Forms, net als alle andere Interface LVT, gemaakt van 39% gerecycled materiaal.

Meer informatie:
Interface
Industrielaan 15
3925 BD Scherpenzeel
+31 33 277 5555
[email protected]
www.interface.com

Publicatiedatum: