Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Explosie bij meubelzaak in Den Haag

In de nacht van dinsdag 4 op woensdag 5 juni heeft een explosie plaatsgevonden bij een meubelzaak aan de Tak van Poortvlietstraat in Den Haag. De explosie, die rond kwart voor twee plaatsvond, was in de wijde omgeving te horen. Zelfs politieagenten op het nabijgelegen politiebureau hoorden de harde knal. Dat meldt Het Algemeen Dagblad (AD).

De ontploffing veroorzaakte aanzienlijke schade aan de meubelzaak Ons Meubel. De roldeur van het pand is zwart geblakerd en er zit een groot gat in. Op straat zijn resten van het explosief gevonden. Vermoedelijk gaat het om een explosief dat bevestigd was aan een jerrycan met benzine. Ondanks de grote schade raakte niemand gewond bij de explosie.

Getuigen hebben verklaard dat ze minstens één persoon na de explosie te voet hebben zien vluchten. Tot nu toe heeft de politie echter nog geen aanhoudingen kunnen verrichten in verband met het incident. Een Teamleider Explosieven Veiligheid (TEV) is ter plaatse gekomen en heeft onderzoek gedaan naar de explosie.

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar de toedracht van het incident.

Bron: AD

Publicatiedatum: