Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cascando viert 25 jaar innovatie

Tijdens de afgelopen editie van Design District, het jaarlijkse vak evenement voor interieurdesign in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam, vierde Cascando 25 jaar innovatie. Namens dit jubileum kwam Cascando met nieuwe toevoegingen aan de populaire Pully serie; Pully Coat, Pully Rack, Pully Whiteboard, Pully Video en Pully Meet mobile.

"We zijn trots op wat we de afgelopen 25 jaar hebben bereikt en nog enthousiaster over wat de toekomst brengt", zegt Leon Waltmans van Cascando. "Ons jubileum op Design District was een fantastische gelegenheid om de creativiteit en innovatie die Cascando kenmerkt te delen met het publiek."Deze nieuwkomers zijn ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar om ook daadwerkelijk de kantooromgeving op te vrolijken. "De positieve reacties van beursbezoekers waren een duidelijke bevestiging van onze missie om werkplekken te verrijken en de dagelijkse kantoorervaring te verbeteren. Bovendien werden onze nieuwe, frisse kleuren die we hebben toegevoegd aan onze productlijnen, zeer goed ontvangen", laat het Nederlandse designmerk weten.Meer informatie:
Cascando
Impact 2
6921 RZ Duiven
+31 (0)26 35 19 603
[email protected]
www.cascando.com

Publicatiedatum: