Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

V-ZUG lanceert nieuwe AdoraDish

1 juni heeft V-ZUG de nieuwe generatie van de AdoraDish gelanceerd. De Zwitserse vaatwasmachine heeft een nieuwe elegante binnenkant gekregen. "Afwassen wordt makkelijker dan ooit dankzij intelligente functies en flexibele manden, terwijl Zwitsers vakmanschap uitstekende resultaten verzekert", aldus V-ZUG.Zachte reiniging
De missie van de AdoraDish is om afwassen eenvoudig te maken. V-ZUG optimaliseerde de balans tussen watermechanica, temperatuur, tijd en detergentchemie, waardoor de AdoraDish uitblinkt in het leveren van vlekkeloze resultaten bij elk programma. Daarnaast is het model ontworpen om in iedere keuken uitstekend te presteren. De machine verzekert een zachte reiniging en sprankelende resultaten die nooit hun glans verliezen.

Vaatwasmachine gemaakt in Zwitserland
In 1959 werd de eerste vaatwasmachine geproduceerd in Zug. Dat was een mijlpaal voor het merk, want sindsdien richt het bedrijf zich enkel op keukenapparaten en wasmachines. Ondertussen verandert de Adora al 65 jaar lang de vaatwaswereld vanuit het hart van Zwitserland. Elk apparaat dat de Zwitserse fabriek in Zug verlaat, doorloopt een uitgebreid ontwerp- en ontwikkelingsproces. V-ZUG bekijkt vorm, functionaliteit en proces steeds in zijn geheel om zo tot de beste resultaten te komen. De minimalistische en elegante look van V-ZUG komt tot haar recht door heldere lijnen en gestroomlijnde oppervlakken. Daarnaast biedt de machine maximaal overzicht met zilverkleurige metalen manden en heldere ledverlichting binnenin. Het versterkte deursysteem maakt het bovendien mogelijk om, mits installatie van versterkte veren, decoratieve frontpanelen toe te voegen tot 14 kg.Meer informatie:
V-ZUG
+32 (0)56 61 60 00
[email protected]
www.vzug.com

Publicatiedatum: