Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw hoofdstuk in familieverhaal Master Meubel

Bij Master Meubel heeft deze week de officiële rebranding plaatsgevonden. Met de nieuwe naam Master Interior én de gloednieuwe website Master-Interior.be wil het bedrijf nog duidelijker weergeven wie we zijn en waarvoor mensen bij hen terechtkunnen.

De nieuwe merkidentiteit van Master Interior is opgedeeld in vier productcategorieën: interieur, outdoor, atelier, slaapstudio. Hiermee willen de interieurspecialist de veelzijdigheid benadrukken. Ze voorzien immers de klanten van meesterlijk design in alle aspecten van het interieur."Naast ons uitgebreide aanbod van high-end designmeubels, werkten we de afgelopen jaren ook nauw samen met zorgvuldig gekozen partners voor de realisatie van talloze totaalinrichtingprojecten. Van het kleinste accessoire tot een totaalconcept, Master Interior staat bekend om haar toewijding aan vakmanschap en detaillering in elk project", aldus Master Interior.

Ambacht uit het eigen maatwerkateliers voor stoffering, gordijnen, meubelmakerij en lakkerij, maken Master Interior, in combinatie met de eigen installateurs en partners, extra sterk in het realiseren van totaalprojecten. "Deze rebranding onderstreept niet alleen onze groei, maar ook onze passie en toewijding aan het leveren van totaaloplossingen in interieur. Wij zijn trots om aan te kondigen dat we met Master Interior onze positie als expert in totaalinrichting nog verder zullen versterken, zowel binnen als buiten de landsgrenzen."

Daarnaast heeft Master Interior zich ook ontwikkeld op de markt voor professionele klanten, zoals horeca en kantoorinrichting, onder de noemer Master Pro. Geheel in eigen stijl biedt Master Interior op maat gemaakte oplossingen voor projecten.

Meer informatie:
Master Interior
Steenweg op Diest 111
2300 Turnhout
+32(0)14/416113
[email protected]
www.master-interior.be

Publicatiedatum: