Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Waarom zijn lichtere vloerkleuren zo populair?

Lichtere kleuren vloeren zoals Powder White en Misty White zijn wereldwijd populair bij Bjelin, zowel voor woningen als voor commerciële ruimtes. Volgens Nicholas Ymén, Project Sales bij Bjelin Zweden, kan deze vraag worden toegeschreven aan de voorkeur voor lichtere interieurs in Scandinavisch design, waar lange, donkere winters een compenserende infusie van licht en warmte nodig maken. Lichtere kleuren voor vloeren zorgen niet alleen voor een moderne en eigentijdse sfeer, maar passen ook naadloos bij verschillende interieurstijlen, of ze nu klassiek of eigentijds zijn.Nicholas Ymén benadrukt dat lichtere tinten dienen als neutrale canvas voor meubels en decorelementen en veelzijdigheid bieden in ontwerpkeuzes. "Terwijl Powder White heeft gedomineerd, is er een recente stijging in de populariteit van Misty White, waarschijnlijk vanwege de meer authentieke houtuitdrukking", zegt hij.

Witte tinten dragen ook bij aan een luchtige, ruimtelijke sfeer door de weerkaatsing van natuurlijk licht, hoewel onderhoud een punt van zorg kan zijn. Gelukkig zijn de geharde houten vloeren van Bjelin met een superieure matte pro-lak en de baanbrekende Woodura®-technologie gemakkelijk schoon te maken en ongelooflijk duurzaam, omdat ze drie keer sterker zijn dan traditionele houten vloeren.Meer informatie:
YEPP
Zierenbosstraat 2
B-2300 Turnhout, België
+32 (0)14 422661
[email protected]
www.yepp.be

Publicatiedatum: