Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zo berg jij je tas goed op

Heb jij net een prachtige nieuwe tas gekocht? Dan wil je natuurlijk niet dat deze zomaar beschadigt. Toch zien we regelmatig dat veel mensen hun tas bij thuiskomst van bijvoorbeeld werk, de tas zo in de hoek gooien en er eigenlijk niet meer naar omkijken. Ontzettend zonde als je het ons vraagt en ook niet verstandig om te doen. Wat je namelijk vaak ziet, is dat de buitenkant erdoor beschadigd raakt, waardoor de tas veel minder mooi is en ook de vorm er veel sneller uitgaat. Vooral wanneer er vervolgens nog een paar schoenen of iets anders op wordt gezet, is de kans groot dat je ieder jaar wel een nieuwe tas mag kopen. Om dit te voorkomen en ervoor te zorgen dat jij je tassen netjes opruimt, hebben we een aantal tips voor je.

Het belang van het goed opbergen van een tas

Als je net een nieuwe mom bag hebt gekocht, dan wil je natuurlijk wel dat deze zo lang mogelijk meegaat. Toch zien we dat de meeste mensen alleen de eerste paar weken zuinig omgaan met hun nieuwe spullen en daarna de boel al snel laten slingeren. Ontzettend zonde als je het ons vraagt. Juist bij een tas is het belangrijk om deze goed op te bergen wanneer je deze (even) niet gebruikt, ook al is het maar een halve dag. Doe je dit namelijk niet, dan loop je het risico dat iemand er tegenaan loopt, er iets opzet of de tas vies wordt. Reden genoeg dus om je tas bijvoorbeeld iedere dag na werk direct aan de kapstok te hangen, zodat er niets mee kan gebeuren.

Tas een tijd niet nodig? Vul hem op

Heb je een tas die je bijvoorbeeld alleen veel in de zomermaanden gebruikt, dan staat of ligt deze vaak zo'n 6 tot 8 maanden ergens in een kas. Om dan te voorkomen dat de vorm er helemaal uit gaat, dan is het belangrijk de tas op te vullen. Dit kun je bijvoorbeeld doen met een paar oude kranten, maar ook een paar truien waar je eigenlijk nooit mee aan hebt kan prima. Het voordeel hiervan is, is dat de tas zijn vorm behoudt, waardoor je deze tas volgend jaar gewoon weer kunt gebruiken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze er niet meer zo mooi uit ziet.

Zet je tas goed weg

Ga jij een nieuwe strandtas online kopen, dan weet je dat je deze een groot deel van het jaar niet gebruikt. Des te belangrijker is het dan om deze buiten de vakanties en ook zomermaanden goed op te bergen, zodat je er het jaar erop weer plezier van hebt. Belangrijk is dus om hem niet voor oud vuil in de kast neer te leggen, maar beter even in een opbergbox kunt doen. Zo voorkom je dat er iets op kan komen te liggen, waarbij je zelf niet in de gaten hebt dat dit het geval is. Je kunt je voorstellen dat het voor een tas niet prettig is dat er een stapel boeken op ligt.