Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vandaag opening van vernieuwde showroom

Lancering Autumn Winter-collectie Light & Living

Vanaf maandag 10 juni worden de deuren geopend voor de lancering van de Autumn-Winter collectie. Tijdens de introductie van de vernieuwde showroom kan men kennismaken met de rijke collectie van Light & Living. De komende periode zullen klanten van heinde en verre naar Zuid-Holland komen, aangezien de groothandel aan meer dan 80 verschillende landen levert.

Light & Living laat weten dat bezoekers 'de nieuwste trends, keuze uit meer dan 10.000 producten en eindeloze inspiratie' kunnen verwachten. De showroom en de collectie beloven een ware beleving te worden. Op een oppervlakte van 1300 m² worden in totaal 15 verschillende stijlthema's getoond. Ook geïnteresseerd in breed assortiment aan klein meubelen, verlichting en woonaccessoires? Light en Living biedt je een hartelijk ontvangst in Noordwijk.Wil je ook een kijkje komen nemen? Maak dan via deze link een afspraak.

Meer informatie:
Light & Living
's-Gravendijckseweg 8
2201 CZ Noordwijk
+31 (0) 10 668 0131
[email protected]
www.light-living.com

Publicatiedatum: