Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Beurs verplaatst naar lente 2025

Nieuwe datum, opstelling en kansen voor Partnertage Ostwestfalen

Constructieve wijzigingen: Nna uitgebreid overleg tussen de exposanten van de Partnertage Ostwestfalen en intensieve gesprekken met retailers, worden de Partnertage Ostwestfalen 2025 verplaatst naar het voorjaar. De nieuwe datum is van 1 tot en met 3 april. Tegelijkertijd zullen ook de Möbelmeile Frühling en Musterring hun deuren openen.

"Na het laatste evenement hebben we diverse gesprekken gevoerd met collega's uit de detailhandel en na intensief overleg hebben we gekozen voor april," meldt de adviesraad van de Partnertage Ostwestfalen. "De nieuwe datum betekent een wijziging in het vorige beursritme voor ons, maar de overeenkomst signaleert een duidelijke kans voor de markt! April biedt niet alleen het perfecte interval voor ervaring na de herfstbeurzen, het zorgt ook voor de nodige voorlooptijd en geeft industrie en handel een nuttige testfase voor de belangrijke beurzen in september. Bovendien kunnen we samen kortetermijntrends voor de zomer- en herfsthandel zetten."

April ideale timing
De nieuwe datum in april sluit naadloos aan op de internationale beurskalender - na de Meble Polska in Poznan in februari en de Aziatische beurzen in maart. Het feit dat het combineren van de data van de Ostwestfalen, Möbelmeile Frühling en Musterring partnerdagen bovendien de drukke agenda's van inkopers en meubelzaken zal verlichten, maakt de nieuwe planning een uiterst positieve stap voor de industrie.

Ostwestfalen met geconcentreerd marktpotentieel
Voor de handelspartners wordt een bezoek aan de regio in april nog waardevoller omdat ze zowel bestverkopende goederen voor jong wonen/zelfbediening als uitgebreide conventionele productreeksen zullen vinden in en rond het beurscentrum van Bad Salzuflen. De initiatiefnemers uit de industrie tonen kracht en kijken uit naar de gezamenlijke bijeenkomst in de meubelregio. "In combinatie met de cruciale herfstbeurzen zorgen we ervoor dat de belangrijke marktdeelnemers eens in de zes maanden samenkomen in Ostwestfalen om ideeën uit te wisselen."

Het beurscentrum van Bad Salzuflen biedt de ideale setting voor netwerken en bestellen met gratis diensten zoals toegang, parkeren, catering, gemakkelijke reis en goede bereikbaarheid. Met de nieuwe gemeenschapsevenementen in Bad Salzuflen en de regio ontvangen kopers uit alle meubeldistributiekanalen de nodige input en de gecoördineerde bestelmogelijkheid om hun ondernemend succes te vormen en hun bedrijf klaar te maken.

Meer informatie:
Partnertage Ostwestfalen
www.partnertage-ostwestfalen.de

Publicatiedatum: