Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Prijsgarantie vreet aan winst Dovy Keukens'

Dovy Keukens heeft onlangs de cijfers over het afgelopen jaar bekend gemaakt. In 2023 zag de keukenspecialist de omzet en winst dalen. Wel werd er marktaandeel gewonnen in Belgiƫ. Deze koers wordt ook in de nabije toekomst doorgezet. Nog zeven nieuwe winkels moeten geopend worden. "We hadden de daling verwacht. Iedereen wist dat die groei niet kon blijven duren. In vergelijking met de jaren voor corona boeken we een heel mooie groei", legt Mario Muylle van Dovy Keukens uit aan De Tijd.

Dovy Keukens zag in 2023 de omzet terugvallen met bijna 15%, van 134 miljoen euro naar 114,4 miljoen euro. De nettowinst daalde met 31% naar 9,3 miljoen euro. De reden voor de winstdaling is de prijsgarantie die Dovy Keukens zijn klanten biedt, zegt Mario. "Dat is een van de redenen waarom we nog altijd marktaandeel winnen, maar met de inflatie van de jongste jaren kost ons dat wel marge."Meer informatie:
Dovy Keukens
www.dovykeukens.be

Publicatiedatum: