Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
17, 18, 24 op 25 juni in Hoogeveen

WW Furniture bereidt zich voor op huisshow: 'Drentse gastvrijheid en veel nieuwe modellen'

Vorig jaar beleefde WW Furniture een bijzondere mijlpaal. De opening van de nieuwe showroom werd gevierd tijdens hun allereerste huisshow. Dat smaakte naar meer. Vandaar dat momenteel de ruime showroom in Hoogeveen volledig heringericht wordt. Op maandag en dinsdag 17, 18, 24 en 25 juni is het namelijk weer tijd voor een vernieuwde en inspirerende huisshow.Bezoekers mogen een ongedwongen sfeer en Drentse gastvrijheid verwachten. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen de allernieuwste collecties bewonderd worden. "We hebben weer veel nieuwe modellen banken en eetkamerstoelen in de nieuwste stoffen en kleuren van nu", legt Gerben Groener uit. Sinds eind vorig jaar versterkt hij het team van WW Furniture. "Ook hebben we onze Aziƫ-collectie uitgebreid met nieuwe eetkamerstoelen en mango meubelen, zowel kasten als tafels en klein meubelen."

Een bijkomend voordeel is dat deze collectie die nu gepresenteerd wordt ook snel leverbaar is. "We hebben de voorraad deels al direct leverbaar ingekocht, waardoor we snel kunnen schakelen. De meubelen kunnen dus na de zomerperiode gelijk schitteren in de winkels."

Tevens is er voor de liefhebbers ook nog een mogelijkheid om de nieuwe ontwikkelingen in het magazijn te bekijken. Hier wordt met man en macht gebouwd aan meer ruimte en efficiency van de opslagruimtes. Genoeg redenen dus om een bezoekje te brengen aan WW Furniture. "Onze klanten MOETEN niks, maar het zou wel jammer zijn als ze de huisshow missen. Want we presenteren echt weer vele vernieuwende modellen en producten", besluit Gerben.

Iedereen is uitgenodigd om op 17, 18, 24 en 25 juni langs te komen. Verhinderd op deze dagen? Dan zijn mensen natuurlijk ook op een andere dag (op afspraak) meer dan welkom.

Meer informatie:
WW Furniture
Zeppelinstaart 8
7903 BP Hoogeveen
0528 277 888
[email protected]
www.wenwmeubelindustrie.nl