Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kevin Bonestroo van Keistad Vloeren en Wonen: "Je maakt zoveel dingen mee"

Keistad Vloeren & Wonen is opgericht door Kevin Bonestroo. Hij ziet het beginnen van een eigen bedrijf een leuke en leerzame uitdaging. Voordat hij Keistad Vloeren & Wonen oprichtte, heeft hij eerst een aantal jaar ervaring opgedaan bij andere bedrijven. Ook heeft hij in de afgelopen jaren de nodige certificaten behaald, zoals: Verkoop, Trappen bekleden, Laminaat basis, Laminaat Quick-step Master en PVC Basis.


Een blik op de showroom van Keistad Vloeren en Wonen.

In een interview met Leusder Krant vertelt Kevin dat Keistad Vloeren & Wonen een all-in service aanbiedt. En dat is volgens hem ook nodig. "Je maakt zoveel dingen mee. Laatst was ik nog bij een klant die iemand anders ingehuurd had om vloertegels te verwijderen. Alleen had die klusser ook de halve dekvloer gesloopt, dat moesten wij dus eerst repareren voor we de nieuwe vloer erin konden leggen. Extra kosten die deze klant had kunnen besparen als ze ons meteen de hele klus had laten coördineren."

Lees hier het complete interview.

Publicatiedatum: