Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
En uitbreiding van kastenprogramma Credenza

Voortman Kantoormeubelen lanceert HALO-meubelprogramma

Voortman Kantoormeubelen introduceerde tijdens Design District de eerste modellen van het HALO-meubelprogramma. Zit-sta hoogte verstelbare tafels voor een veelzijdige toepassing, royaal van formaat, vrijstaand in de ruimte. Door de afwisseling van zittend en staand gebruik uitnodigend als dynamisch platform. Daarmee de informele plek om elkaar te ontmoeten, te overleggen of in teamverband samen te werken.HALO
Ontwerper Hans Verboom hanteert voor HALO een strakke belijning met afgeronde contouren. De grote tafels hebben hierdoor een prettige uitstraling en ingetogen esthetiek.

Door de constructie met ronde pootkolommen zijn er kruisverbindingen in meerdere richtingen mogelijk. Daarmee is een uitgebreid pallet aan driehoek-, ronde-, vierkant- en rechthoekige tafels realiseerbaar. Door het gebruik van modulaire plaat- en kokerprofielen en doorvoermogelijkheden voor bekabeling zijn de tafels voorbereid op veranderende wensen en omstandigheden.


CREDENZA
Daarnaast presenteert Voortman een uitbreiding van het CREDENZA kastenprogramma. Naast de met de IF Award 2023 onderscheiden dressoirs worden er nu twee uitvoeringen in de kastbreedte 90 cm aan het assortiment toegevoegd.

Zo is de halfhoge kast 126 cm nu leverbaar met geïntegreerde plantenbak. Daarmee wordt deze kast nog aantrekkelijker voor plaatsing op de kopse kant van werkplekclusters of als afscheiding van de open ruimte. Daarnaast is er ook de fraaie en praktische wandkast in hoogtemaat 179 cm.

Voorman ontwikkelt alle meubelen, zo ook HALO als CREDENZA, op basis van circulaire uitgangspunten met herbruikbare grondstoffen en materialen en duurzame productie in eigen fabriek. Alle onderdelen zijn door de modulaire constructie uitwisselbaar en vervangbaar of na de gebruiksperiode herbruikbaar.

Meer informatie:
Voortman Kantoormeubelen
Edisonweg 31446
TM Purmerend
088-0048700
[email protected]
www.voortmanmeubel.nl

Publicatiedatum: