Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Robert Brandon, nieuwe CEO van berbel:

"Ik ben me volledig bewust van de uitdagingen en kansen die voor ons liggen"

Vorige week werd bekend dat Robert Brandon de nieuwe CEO van berbel zal worden. Met deze aanstelling heeft berbel een sales- en marketingexpert in de directie gehaald. "Als de nieuwe CEO van berbel Ablufttechnik GmbH ben ik me volledig bewust van de uitdagingen en kansen die voor ons liggen. berbel heeft in de loop der jaren naam gemaakt als een premium leverancier van afzuigkappen en het is ons doel om deze positie verder te versterken en onze aanwezigheid zowel nationaal als internationaal uit te breiden", zegt Robert Brandon, die de ontwikkeling van innovatieve en technologisch geavanceerde producten voor veeleisende klanten als een ander belangrijk verantwoordelijkheidsgebied ziet.


Patrick Jung en Robert Brandon.

In zijn rol als interim CEO heeft Patrick Jung sinds augustus 2023 maatregelen genomen om het bedrijf strategisch te herori├źnteren en voor te bereiden op de economische uitdagingen die voor ons liggen. "Na een fase van reorganisatie is de tijd gekomen om het management van berbel GmbH naar een nieuw tijdperk te leiden met een nieuwe CEO", legt Patrick Jung uit.

De geboren Nederlander verhuisde direct na zijn studie economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam naar Duitsland en woont nu met zijn gezin in Neuss. Robert Brandon heeft vele jaren nationale en internationale sales en marketingervaring in blue-chip bedrijven. Voordat hij een week geleden bij berbel in dienst trad, werkte hij 16 jaar voor de Vaillant Group op het gebied van algemeen management en verkoop en als algemeen directeur van de Vaillant Group Nederland en Vaillant Group Belgie╠ł. Daarvoor bekleedde hij wereldwijd leidinggevende functies als marketingexpert bij de Vodafone Group en Reemtsma.

Meer informatie:
berbel
www.berbel.nl

Publicatiedatum: