Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

7 manieren om badkamerontwerpen minder saai te maken

Een badkamer verdient net zoveel aandacht voor detail als elke andere kamer in uw huis. Verhef het ontwerp met deze zeven door experts ondersteunde tips:

Verlicht doordacht
Behandel de badkamerverlichting zoals u dat in elke andere kamer zou doen, door een serene sfeer te creëren met gelaagde verlichting. Strategische plaatsing van armaturen, zoals hanglampen, zorgt voor zowel functionaliteit als stijl.


Foto: Dreamstime.com

Omarm luxe materialen
Incorporeer hoogwaardige materialen zoals marmer, messing of kristallen accenten om de esthetiek en functionaliteit van uw badkamer te verhogen. Weelderige texturen, zoals natuurlijk hout of wasbare tapijten, voegen warmte en verfijning toe.

Maak een statement met behang
Deins niet terug voor gewaagde patronen of kleuren in uw badkamer. Statement behang kan persoonlijkheid in de ruimte injecteren, waardoor het opvalt zonder de rest van het ontwerp van uw huis te overweldigen.

Verken stemmige kleurenpaletten
Experimenteer met donkere, zwoele tinten en architectonische details om een dramatische maar uitnodigende sfeer te creëren. Kroonlijsten of pleisterafwerkingen kunnen karakter toevoegen aan het ontwerpschema van uw badkamer.

Integreer comfortabele meubels
Overweeg stijlvolle zitplaatsen of decoratieve stukken toe te voegen aan uw badkamer om een gepersonaliseerde en uitnodigende sfeer te creëren. Gerecyclede meubels of op maat gemaakte wastafels kunnen zowel vorm als functie verbeteren.

Investeer in maatwerk
Op maat gemaakte wastafels en ingebouwde opbergoplossingen optimaliseren niet alleen de ruimte, maar verhogen ook de algehele esthetiek van het ontwerp. Verborgen toiletten en geïntegreerde douchewanden creëren een naadloze en verfijnde uitstraling.

Let op de details
Voltooi het ontwerp van uw badkamer met doordachte afwerkingen zoals wandkunst, spiegels en decoratieve accenten. Voeg een vleugje luxe toe met metallic afwerkingen en sierlijke details voor een gepolijste uitstraling.

Door deze door experts goedgekeurde tips te volgen, kunt u uw badkamer transformeren in een chique en comfortabele toevluchtsoord dat uw persoonlijke stijl weerspiegelt en uw dagelijkse routine verbetert.

Bron: www.homesandgardens.com

Publicatiedatum: