Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nabeschouwing Flanders Flooring Days 2024: COREtec Floors blikt tevreden terug

COREtec® Floors kijkt met voldoening terug op hun deelname aan de recente editie van de Flanders Flooring Days, waar ze voor de derde keer op rij hun nieuwigheden hebben voorgesteld. Dit jaar stonden de vernieuwde showroom en collecties in de schijnwerpers, met een nadruk op baanbrekende technologieën en esthetische verfijning.

Bezoekers werden volledig ondergedompeld in de wereld van COREtec, dankzij de vernieuwde showroom, collecties en andere talrijke innovaties. Bovendien konden ze hun kennis testen in de COREtec® Escape Rooms, waar ze om het snelst moesten ontsnappen.Heel veel nieuws
"We zijn zeer tevreden over de opkomst en het enthousiasme van onze klanten tijdens de Flanders Flooring Days", vertelt Stijn Windels, Marketing & Product Director bij COREtec Floors. "Het was een uitstekende gelegenheid om bij te praten, en in primeur onze innovaties te presenteren. Er komt weer heel wat nieuws aan in 2025: onze vernieuwde ProPlus, Authentics en XL-END-collecties, en nog veel meer. We kijken terug op een succesvolle editie!"

De Authentics, ProPlus en XL-END-collecties werden uitgerust met nieuwe formaten en decoren, en kenmerkende COREtec-technologieën. Met een afmeting van maar liefst 210 cm op 30 cm pakt het vloerenmerk bovendien uit met de grootste plank in de industrie. Een opvallend kenmerk van de ProPlus-collectie is de samenwerking met het BlueShift Sailing Team, een jong zeilteam, actief in de foilingwereld. Hun boot werd gekozen als campagnebeeld van de collectie. De kwaliteiten van COREtec en foilen, zoals kracht, innovatie en waterbestendigheid, maken dit partnerschap een perfecte match.Meer informatie:
COREtec Floors
www.coretecfloors.com

Publicatiedatum: