Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Specialist in winkelinrichtingen in staat van faillissement

Een specialist in houten winkelinrichtingen uit Aalten heeft het niet gered, nadat het te maken kreeg met niet te overwinnen financiƫle uitdagingen. Vandaar dat de rechtbank Zutphen de firma in staat van faillissement heeft verklaard. Eef Steentjes is aangesteld als curator.


Foto: Dreamstime.

Het gaat om East-wood B.V., handelend onder Eastwood. De onderneming is vooral gespecialiseerd in winkelinrichtingen: van display tot volledige winkelinrichting, voor winkelorganisaties en winkelinrichtingsbedrijven.

East-wood BV bewerkt hout, en hout gerelateerde producten. In een geoutilleerde fabriek worden alle mogelijke bewerkingen uitgevoerd, zoals zagen, schaven, schuren, (CNC gestuurd) frezen, en ook verlijmen en monteren. East-wood verwerkt zowel plaatmateriaal als massief hout tot de door de klant gewenste eindproducten. 'De combinatie van complete houtbewerking en eindmontage is uniek. Alle productie is ordergericht. East-wood maakt wat de klant bedenkt', valt op de website te lezen.

East-wood, in het bezit van een FSC-certificering en het KOMO-keurmerk, beschikt over een modern en geavanceerd machinepark. Het plaatmateriaal wordt op maat gemaakt met een opdeel- of platenzaag. Vervolgens nabewerkt op computergestuurde Biesse CNC-machines, die boor- frees- en zaagbewerkingen kunnen uitvoeren. Het massieve hout wordt geprofileerd op een Weinig vierzijdige schaafmachine of stationaire freesmachine dan wel vlak- of vandiktebank. Waarna indien wenselijk nog bewerkingen op de CNC-machines gedaan kunnen worden.

Meer informatie:
East-wood
www.east-holding.nl

Publicatiedatum: