Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Your Floor wordt de nieuwe distributiepartner van BerryAlloc in Nederland

BerryAlloc kondigt met trots aan dat er belangrijke wijzigingen zijn doorgevoerd in de distributiestructuur van het bedrijf in Nederland. Met ingang van vandaag breidt BerryAlloc de samenwerking met Your Floor BV in Wijk bij Duurstede (www.yourfloor.nl) verder uit voor distributie van haar vloeroplossingen in Nederland.

Deze strategische samenwerking is ontworpen om niet alleen de efficiëntie van de distributie te verbeteren, maar ook de kwaliteit van de dienstverlening aan klanten verder te versterken. Your Floor, met hun bewezen ervaring en sterke focus op klanttevredenheid, zal voortaan de distributie van de BerryAlloc-vloeren en accessoires in Nederland grotendeels voor haar rekening nemen; van laminaat en high pressure floors tot vinylplanken en -tegels.Lut Dolphen, Regional Sales Manager Benelux: "We willen al onze klanten bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen. We kijken er enorm naar uit om de samenwerking met Your Floor verder uit te bouwen, om onze klanten op die manier de best mogelijke vloeroplossingen én service te garanderen.

Berry Klomp, Commercieel Directeur Your Floor: "We zijn vastbesloten om BerryAlloc verder op de kaart te zetten, met een scala aan prachtige vloeroplossingen. Een nieuwe start is geen einde, maar een nieuw begin, op naar de toekomst."

Meer informatie:
Your Floor
Vogelpoelweg 2
3961 NL Wijk bij Duurstede
+31 85 212 1983
[email protected]
www.yourfloor.nl

Publicatiedatum: