Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Het luxe Madrid van Jean Porsche met Kreoo

Een creatieve explosie van kleuren, texturen, materialen en vormen verandert in intieme en hedendaagse luxe op Casa Décor Madrid 2024, dankzij het project van de Mexicaanse architect Jean Porsche.

Gepromoot door het Italiaans Handelsagentschap, is 'Gabinete Visconti' de naam van de installatie, waar de Koninklijke vazen—ontworpen door Christophe Pillet—werden geselecteerd in de S, M, en L modellen en respectievelijk in Groen Smaragd Onyx, Rood Lepanto, en Grigio St. Marie marmer.

Met Royal ontwerpt Christophe Pillet zijn eerste lijn van marmeren meubelaccessoires voor Kreoo, bestaande uit drie vazen met slanke en elegante vormen. Het hoofdlichaam heeft een golvende vorm en een omgekeerde rand aan het bovenprofiel, wat een zwaluwstaartdeksel mogelijk maakt. In het midden heeft de bovenschijf een rond gat, en rond de omtrek stijgen de randen op met elegante decoratie.

Royal functioneert meer als een kunstwerk. Of het nu gevuld is met bloemen of gebruikt wordt als decoratief object, dit stuk verrijkt woonruimtes, gastvrijheidsprojecten of retailomgevingen. De Royal-collectie benadrukt de aders en esthetische kenmerken van natuurlijk kalksteen, dankzij zijn afgeronde volume. Gemaakt uit een massief blok marmer, kan de collectie worden aangepast met Kreoo's uitgebreide catalogus van premium natuursteen.

Meer informatie:
Kreoo
[email protected]
www.kreoo.com

Publicatiedatum: