Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Headlam beleeft succesvolle klantendag

"Het was een klantendag om nooit te vergeten", begint Headlam. "We hebben genoten van het mooie weer, leveranciers met nieuwe innovaties en het enthousiasme bij de opening van onze showroom." De ochtend begon met een feestelijke opening van de vernieuwde showroom. De afgelopen tijd is er hard gewerkt om alles tot in de puntjes af te krijgen, en op 27 mei was het eindelijk zover. Gedurende de hele ochtend presenteerden leveranciers hun nieuwste innovaties.



Gerflor introduceerde linoleum DLW en de looselay ZEN-collectie. Bij Forbo konden bezoekers de nieuwste kleuren marmoleum bewonderen. Coretec liet de nieuwste kleuren van de Authentics en Pro Plus zien en introduceerde bovendien een nieuwe lijn: 'Flexile inspired by Coretec'. Dit zijn de 10 beste kleuren in plank-, visgraat- en tegelvorm, nu in dryback te verkrijgen. F.Ball gaf duidelijke demonstraties en Bostik presenteerde zijn nieuwe PVC-lijm, de STIX A340. Multisol toonde de megaview van houten jaloezieën en ook schuine houten jaloezieën met twinpull. Daarnaast introduceerden ze een nieuwe productgroep: geweven hout. Bij Unifloor kon je terecht voor alle informatie over de Comfort Green ondervloer lijn. Ten slotte gaf Headlam een kijkje in de luxe tapijtkoffer en ook de nieuwste vinyl, de betonlook III, kon je bewonderen.

Meer informatie:
Headlam
Bettinkhorst 4
7207 BP Zutphen
+31 (0)575-581822
[email protected]
www.headlam.nl

Publicatiedatum: