Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dit is het Pinterest Trendrapport zomer 2024 met gedurfde stijlen

Het zomertrendrapport 2024 van Pinterest toont de meest trendy woontrends voor deze zomer. Het rapport moedigt individuen aan om zichzelf gedurfd te uiten, te breken met strakke normen en hun unieke persoonlijkheden te laten zien.

Foto: Dreamstime.com

Maximalistische trend
Deze modetrend is ook toepasbaar op design. Bereid je voor op een zomer vol met grote en gedurfde uitspraken gemaakt door opvallende patronen. Hier worden gedurfde keuzes gebruikt als een middel voor zelfexpressie en empowerment.

Dopamine woningdecoratie
Woningdecoratietrends voor Zomer 2024 benadrukken levendige en gepersonaliseerde ruimtes die vreugde en comfort oproepen. Geïnspireerd door de tijdloze elegantie van Nancy Meyers, voelen mensen zich aangetrokken tot eclectische vintage decoratie die een verhaal vertelt en een uitnodigend toevluchtsoord creëert.

Elegant entertainen en schitterende dinersoirées
Zomerse sociale bijeenkomsten krijgen een charmante en creatieve flair, met theekransjes en dinersoirées die aan populariteit winnen. Of het nu geïnspireerd is door de theekransjes van Bridgerton of thematische dinerevenementen, individuen omarmen intieme bijeenkomsten met familie en vrienden. Interieurkeuzes moeten deze nieuwe trend omarmen.

Bron: www.pinterest.com

Publicatiedatum: