Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lennart Mateboer van familiebedrijf Eurogros:

"Of je nu een grote of kleine klant bent, iedereen is even belangrijk"

Liefhebbers van vloerkleden (karpetten) en traplopers kunnen hun hart ophalen bij de Drentse groothandel Eurogros. Het familiebedrijf zet zich iedere dag in om zijn klanten te voorzien van trendy producten. Zo kwam Eurogros eerder dit jaar met een reeks noviteiten.

Karpetten zoals de Thor en Lennox blijken erg in de smaak te vallen. "We merken dat er veel vraag is naar karpetten met hoogteverschil. Klanten zijn op zoek naar producten met reliƫf," vertelt Lennart Mateboer, derde generatie bij Eurogros. Enkele maanden geleden werd de nieuwe collectie gelanceerd. Een deel is al uitgeleverd en schittert momenteel in de winkels.


Lennart Mateboer van familiebedrijf Eurogros.

Gepaste trots
Bij Eurogros hebben ze een bescheiden houding. Het bedrijf houdt zich vaak op de achtergrond. Maar Lennart vertelt dat ze met gepaste trots wat meer op de voorgrond willen treden. "Stapje voor stapje willen we als bedrijf groeien", stelt Lennart. Vandaar dat Eurogros bijvoorbeeld al meerdere jaren te vinden is op Meubelhart Beusichem. "We willen graag laten zien wat we kunnen. Dat kan ik wel vertellen, maar je moet het eigenlijk zelf ervaren."De basis
Hetzelfde geldt voor de manier van werken die Eurogros hanteert. "Als onderneming zetten we stappen, maar dat mag nooit ten koste gaan van bestaande klanten. We werken nu ook samen met ketens. Toch zullen we nooit vergeten dat onze basis ligt bij de familiebedrijven. Je moet onthouden waar je vandaan komt." Zo komen vertegenwoordigers regelmatig langs bij klanten. "Of je nu groot of klein bent, iedereen is even belangrijk."

Deze laagdrempelige aanpak blijkt erg gewaardeerd te worden door klanten, vertelt Lennart. "Het hele team zet zich in om alles netjes en op tijd af te leveren. We willen meedenken waar mogelijk is. We staan voor persoonlijk contact en goede service. Dat is waar we voor willen gaan en daar kunnen klanten ons aan houden. Als ik zie hoe hierop gereageerd wordt, ben ik ontzettend trots", besluit Lennart.Meer informatie:
Eurogros B.V.
Stephensonstraat 47
7903 AS Hoogeveen
0528 - 26 48 11
[email protected]
www.eurogros.nl