Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Deze staat in teken van introductie modulaire bank Noma

Huisshow Paul Rogers voor Nederlandse B2B-professionals

Paul Rogers houdt speciaal voor Nederlandse B2B-professionals op 24, 25 en 26 juni een huisshow in de showroom van 1500m² in Waregem (België). Tijdens deze dagen wordt onder andere de nieuwe modulaire bank Noma gepresenteerd. Dat laat Paul van Doremalen van Left Label Collections weten. Hij vertegenwoordigt het merk sinds april in Nederland.

De Noma Sofa is geïnspireerd op de architectonische schoonheid van traditionele Japanse houten huizen. Net als deze eeuwenoude structuren kenmerkt de Noma Sofa zich door strakke lijnen, een verhoogde basis en een harmonieus ontwerp dat eenvoud en balans uitstraalt. De minimalistische vorm en de doordachte details weerspiegelen de Zen-filosofie, wat zorgt voor een rustgevende en uitnodigende sfeer in elk interieur.


De modulaire bank Noma.

Onder leiding van de derde generatie Rogiers is PR Living dit jaar een nieuwe weg ingeslagen met de lancering van het nieuwe meubellabel Paul Rogers. Dat richt zich op Italiaans design met een Belgische touch, wat staat voor ingetogenheid, gezelligheid en warmte.


Het familiebedrijf bestaat volgend jaar 65 jaar. FOTO CHARLOTTE LAUWERS

Paul Rogers richt zich op het midden-hoogsegment en gebruikt uitsluitend premium materialen. Dit maakt het merk vergelijkbaar met luxe automerken zoals Range Rover en Audi, maar tegen meer toegankelijke prijzen. Samen met hun designer Cas Moor, hebben de broers Thibault en Louis Rogiers een compleet nieuwe collectie ontwikkeld. In hun eigen productiefaciliteit in Roemenië produceren vakmensen en jonge talenten onder Italiaans management 875 verschillende banken, stoelen en tafels. De meubels kunnen afzonderlijk worden geconfigureerd, wat zorgt voor een hoge mate van maatwerk.


Cobble sofa.

Betere woonretailer
Paul Rogers richt zich op de betere woonretailer en wil niet overal verkrijgbaar zijn. Het merk biedt naar eigen zeggen een perfect alternatief voor de mid- en high-end markt en streeft naar langdurige duurzaamheid en kwaliteit. De ontwerpen van Paul Rogers zijn bedoeld om generaties lang mee te gaan.

Voor meer informatie:
Left Label Collections
Tel.06 412 688 39
[email protected]
www.leftlabel.nl

Paul Rogers
Vijfseweg 84
8790 Waregem
[email protected]
www.paulrogers.be