Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Het leggen van een goede vloer is geen rocket science'

Bij het starten van een bedrijf in de vloerenbranche is het essentieel om te beginnen met het investeren in de basis. Dit betekent dat je een goede basiskennis moet hebben van bedrijfsvoering en administratie, wet- en regelgeving, normen en voorschriften, ondergronden, materialen, applicatietechnieken, gereedschappen en machines. Dat vindt Benno Broen van Floor Inspector. Hij is be├źdigd en onafhankelijk deskundige in vloeren.Benno vervolgt: "Gelukkig zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden om je basiskennis relatief snel op peil te krijgen. Fabrikanten en leveranciers beschikken over trainingscentra waar je naast theorie ook praktijkervaring kunt opdoen. Deze trainingen worden verzorgd door de fabrikanten zelf of door hun leveranciers. Zo kun je jouw vaardigheden en kennis uitbreiden en versterken.

Door te investeren in de basis en deze voortdurend uit te breiden, werk je altijd vanaf een solide fundament. Het maakt ook niet uit of je nu budgetvloeren, midden segment vloeren, hoog segment vloeren of high-end vloeren gaat leggen, de basis is altijd cruciaal. Iedereen maakt zijn eigen keuze in het segment waarin hij/zij wil werken. Het komt soms voor dat een budgetvloer beter geïnstalleerd is dan een high-end vloer. De basis ben jezelf, en als jij jezelf en je bedrijf goed kunt beoordelen, weet je in welk segment je het beste past.

Het leggen van een goede vloer is geen rocket science; het draait om het naleven van de juiste regels. Sluit je aan bij een brancheorganisatie, afhankelijk van je bedrijf en het type vloeren dat je legt. Dit kan bijvoorbeeld Inretail, NOA, BVP, of PGN zijn. Deze organisaties bieden je veel meer dan algemene voorwaarden en juridische hulp. Denk ook aan ondersteuning en netwerk mogelijkheden die je bedrijf verder kunnen helpen.

Denk je dat het leggen van een vloer eenvoudig is en houd je je niet aan de regels, dan zullen we elkaar vast nog wel eens ontmoeten. Maar ik zie liever dat je een succesvol met een bloeiend vloeren bedrijf runt met veel tevreden klanten", besluit Benno.

Meer informatie:
Floor Inspector
Torenmolen 11
7587 RN De Lutte
+31612282707
[email protected]
www.floorinspector.nl

Publicatiedatum: