Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Trudon presenteert collectie Versailles

Versailles, de ware bakermat van de invloedrijke Franse cultuur in de 18e eeuw, wordt vandaag de dag nog altijd beschouwd als de belichaming van luxe en Franse art de vivre. Versailles was een eeuw lang het epicentrum van Franse royalty. De feesten die op het Paleis van Versailles werden gegeven vormden uitzonderlijke momenten in de geschiedenis van het paleis en in de geschiedenis van de kunst.

Sinds het ontstaan is deze plek met koninklijke allure the place to be geweest voor weelderig entertainment met zijn grandeur en pracht. Al in 1664 startte Louis XIV een lange series van 'pleasures' in Versailles.

De koninklijke festiviteiten in Versailles gingen door tot de laatste jaren van de heerschappij van de Zonnekoning. Kunstenaars en makers uit de hele wereld halen nog altijd inspiratie uit deze magnifieke plek, waar vele geweldige Franse creaties werden geboren.

De parfumeur: Emilie Bouge
Emilie is nieuwsgierig, houdt van een uitdaging en is altijd op zoek naar een persoonlijke touch. Ze komt uit een familie van parfumeurs, en trad al jong in de voetstappen van haar voorouders en volgde de opleiding aan ISIPCA. Haar signature stijl draait om tegenstellingen, artistiek vs rationeel, urban vs natuur. Waarbij natuurlijke ruwe materialen voor haar het hart van haar creaties vormen. Haar tijd in Aziƫ leverde een blijvende liefde voor oriƫntaalse geuren en tradities, die zich mengen met herinneringen uit haar jeugd.

Meer informatie:
Trudon
[email protected]
www.trudon.com

Publicatiedatum: