Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Miniforms introduceert nieuwe modellen op 3daysofdesign in Kopenhagen

Miniforms, bekend om zijn innovatieve meubels, zal tijdens het evenement 3daysofdesign in Kopenhagen een aantal nieuwe modellen presenteren. Tijdens de recent gehouden Salone del Mobile in Milaan heeft Miniforms de nieuwe eetkamertafel, model Nami, geïntroduceerd. De eetkamertafels van Miniforms staan bekend om hun originele vormgeving en het gebruik van een breed scala aan materialen. De tafelbladen zijn beschikbaar in lak, hout, fenix, keramiek en Palladio, een uniek terrazzo materiaal."De collectie onderscheidt zich door vakmanschap, design en verfijnde afwerking. Elk stuk is een samenspel van creativiteit en technische vaardigheid, wat resulteert in meubels die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Vele modellen hebben designprijzen ontvangen en vooral onze Murano glas tafel Soda kent vele bewonderaars van ons vakmanschap en design", aldus Miniforms.

Miniforms nodigt mensen uit om de nieuwe collectie te komen ontdekken tijdens 3 Days of Design. Je kunt hen van 12 tot en met 14 juni vinden in Frederiksgade 1, Kopenhagen.Meer informatie:
Miniforms
www.miniforms.com

Publicatiedatum: