Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eén vloer voor alle gelegenheden

'JOKA designvloeren bieden verscheidenheid aan looks en toepassingen'

Één decor – voor alle ruimtes: van de slaapkamer tot de woonkamer, van de keuken en badkamer tot de trap. Met de nieuwe editie van de Design 340 collectie lanceert Jordan Nederland BV een vloer voor alle gelegenheden.

"JOKA Designvloeren zijn de afgelopen jaren voortdurend verder ontwikkeld, waardoor ze niet alleen bijzonder robuust, in een handomdraai weer schoon zijn en esthetisch aantrekkelijk, maar ook gezond om op te leven, emissiearm en gedeeltelijk recyclebaar", aldus Jordan Nederland.Geïnspireerd door de natuur
De JOKA Design 340 houtdecors variëren in kleur van een lichte dennenhoutlook tot warme eikentinten en Scandinavisch koel grijs dennenhout. De collectie omvat ook zeven decors van steen, beton en leisteen voor de trendy industriële look in de woonkamer, of voor de keuken, badkamer of hal - waar meestal tegels worden gebruikt.

Het favoriete decor in het hele huis
De JOKA Design 340 collectie heeft voor ieder wat wils: een verschillende vloer voor elke ruimte, of je favoriete decor in het hele huis - bijvoorbeeld in de vorm van een plakversie voor intensief gebruikte ruimtes zoals hal, keuken of badkamer. Of in de natuurlijke HDF- clickversie met geïntegreerde, geluiddempende onderlaag van kurk in het woongedeelte, op de trappen en in de aangrenzende slaapkamers. Dankzij hun duurzaamheid en flexibele gebruik zijn alle JOKA Designvloeren ideaal voor nieuwbouw. Maar ze zijn ook erg populair bij renovaties, omdat ze dankzij hun lage installatiehoogte ook over bestaande vloeren kunnen worden gelegd.

Drie systemen - eindeloze mogelijkheden
Veel van de decors zijn verkrijgbaar in drie installatievarianten: plak, click en HDF-click. Welke het meest geschikt is, hangt af van de locatie en de omstandigheden ter plaatse. De plakversie is bijzonder goed bestand tegen hoge belastingen en vocht. Designvloeren met een clickverbinding kunnen daarentegen weer worden verwijderd zonder resten achter te laten. Dit is vooral voordelig voor huurwoningen. Naast de click-versie met een minerale dragerplaat zijn de vloeren in de JOKA Design 340 collectie ook verkrijgbaar in de HDF-click-versie.

Om het geheel af te maken zijn ook traptreden met hetzelfde decor en HDF-drager verkrijgbaar. Naast de natuurlijke componenten worden ze vooral gekenmerkt door hun robuustheid en sterkte. De zeslaagse structuur egaliseert zelfs kleine oneffenheden in de vloer, waardoor ze ideaal zijn voor het renoveren van bestaande trappen. Door dit professioneel te leggen creëer je, van de kelder tot de zolder, harmonie door het hele huis. Na een lange gebruiksduur kunnen de kwaliteiten met HDF-verbindingen worden gerecycled en verwerkt tot nieuwe vloeren.Innovatie
Met de nieuwe versie van de JOKA-Designvloeren 340 en de compactere versie Design 340 Allround levert Jordan een echt totaalconcept: 40 decors, drie legsystemen, deels bijpassende, decor-matchende traptreden en plinten zijn beschikbaar en bieden een breed scala aan toepassingsmogelijkheden - van de kelder tot de zolder.

Naast de bestsellers uit de vorige collectie bevat de Design 340 collectie 14 nieuwe decors met een meer natuurlijke en rustige uitstraling. De in totaal 40 kwaliteiten omvatten voornamelijk houtlooks, maar ook zeven trendy steen- en betonlooks. Alle decors zijn geschikt voor verlijming, waarvan vijf met authentiek synchroon reliëf.

22 Decors zijn verkrijgbaar met zowel een click- als HDF-clickverbinding met geïntegreerde kurklaag voor contactgeluidsisolatie en een opbouwhoogte van 9,6 mm. JOKA Designvloeren 340 met HDF-clickverbinding kunnen worden gerecycled tot nieuwe vloerbedekking.

De SPC-click versie is ook vernieuwd. De SPC-dragerplaat is versterkt en de IXPE onderlaag voor contactgeluidsisolatie is iets dunner geworden. Deze innovatie resulteert in een sterkere clickverbinding met een goede demping van contactgeluiden en een praktische installatiehoogte van 5 mm.

Één voor alles
Naast de uitgebreide totaalcollectie biedt Jordan haar klanten voor een nog beter advies de compacte Design 340 Allround collectie, die alleen de decors bevat die verkrijgbaar zijn in plak, click en HDF click. Voor deze 22 decors zijn bijpassende plinten en traptreden verkrijgbaar. De traptreden worden op bestelling gemaakt en hebben een HDF-drager die compatibel is met de HDF click-versie.

Alle JOKA Designvloeren 340 zijn gecertificeerd met het Eurofins Indoor Air Comfort Gold keurmerk en voldoen daarmee aan alle huidige eisen voor een bouwproduct met bijzonder lage emissies.

Meer informatie:
Jordan / JOKA
[email protected]
www.joka.nl

Publicatiedatum: