Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Porada presenteert nieuwe fauteuilcollecties voor 2024

Porada heeft nieuwe decoratieve en functionele zitopties gepresenteerd, die haar kenmerkende stijl van schoonheid, elegantie en weelderig vakmanschap dragen.

Twilli chaise longue
De solide houten structuur vertegenwoordigt zowel een ondersteunend als decoratief element van de Twilli chaise longue, en geeft waarde aan de meesterschap van Porada's ambachtslieden in het vermengen van esthetiek en robuustheid. De basis van massief hout dient als ondersteuning voor het essentiƫle maar comfortabele matras dat het ontwerp van de basis qua ergonomie weerspiegelt. Gestoffeerd met stoffen uit de collectie, wordt het aangevuld met een vrij positioneerbaar hoofdsteunkussen.

Calin fauteuil
De Calin XL fauteuil, verkrijgbaar met een vaste of draaibare metalen basis, biedt een perfecte balans tussen essentie en stof, structuur en comfort, elegantie en innovatie. De gebogen multiplex rugleuning in canaletta walnoot wiegt de bovenkussens, waardoor een gevoel van stabiliteit aan de structuur wordt geboden. De rugleuning en zitting zijn gestoffeerd met een selectie stoffen uit onze collectie, met afneembare hoezen om eenvoudig dagelijks onderhoud van het product te garanderen. De Calin XL beschikt ook over drie pluche rugkussens en twee zij kussens.

Gingko fauteuil
Ginkgo is een relaxfauteuil gemaakt van massief canaletta walnoot, met een buitenste schil in leer verkrijgbaar in kleuren uit de collectie. Het ergonomische ontwerp van de zitting en rugleuning maakt het mogelijk om verschillende gebieden van het huis aan te passen, zoals de woonkamer, de studeerkamer en zelfs de slaapkamer. De kussenhoezen van de zitting en rugleuning zijn afneembaar en verkrijgbaar in alle stoffen uit de collectie, terwijl het cordonnet toon-op-toon kan worden gecoƶrdineerd met de afwerking van de buitenste schil of met kleuren uit de Zenith-collectie. Aan de achterkant wordt het product afgemaakt met een houten handvat in dezelfde tint als de structuur. De zitting is gestoffeerd met verschillende dichtheden om het zitcomfort te vergroten, terwijl de rugleuning is gevormd met polyurethaanschuim.

Meer informatie:
Porada
[email protected]
www.porada.it

Publicatiedatum: