Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Trends Up West wordt voor het eerst als een jaarlijkse editie gehouden

Die bekende opwinding in de consumentengoederenindustrie keert terug. Van 29 juni tot 1 juli is het tijd voor Trends Up West, dat voor het eerst in zijn geschiedenis als een jaarlijkse editie wordt gehouden. De signalen wijzen op een positieve beurservaring in Düsseldorf: het aantal exposanten en voorregistraties van bezoekers zijn op recordniveau, en het vroege zomerseizoen en de unieke sfeer op Areal Böhler zullen Trends Up West 2024 tot een speciale ervaring voor iedereen maken.

"Na de lange pauze zijn we erg blij dat Trends Up West weer een teken in het westen zet. De feedback is zeer positief, en we voelen dat we samen een inspirerend en energiek evenement zullen beleven," legt Willo Blome (blomus) uit, die Trends Up West organiseert samen met Florian Burghard (Sompex) en Marco Hübecker (fleur ami).

240 merken uit alle segmenten van consumentengoederen zullen ervoor zorgen dat vakbezoekers over de drie beursdagen, in twee hallen op een van de mooiste beursterreinen in Europa, een schat aan opties hebben. De balans tussen werk en leven is wat het verschil maakt bij Trends Up West. De organisatoren zetten dit pad dit jaar consequent voort – bijvoorbeeld met "Saturday+." Op zaterdag 29 juni blijft Trends Up West open tot de avond voor drukke retailers die pas later kunnen komen. Bezoekers hebben tot 20.00 uur de tijd om het evenement bij te wonen. Daarna kunnen exposanten en gasten samen van de avond genieten tot 23.00 uur.

"Trends Up West werd gelanceerd tijdens de pandemie om het netwerken in het westen levend te houden. Nu, met de zesde editie, is de volgende evolutiefase hier. Trends Up West is volwassen geworden zonder zijn pioniersstatus als boutiquebeurs te verliezen," zegt Florian Burghard (Sompex).

Voor retailers biedt de nieuwe vroege zomerdatum een kans om assortimenten voor 2025 te beginnen plannen. De 240 merken uit de gebieden lifestyle, accessoires, kookgerei, servies, kaarsen, verlichting, huistextiel, kantoorartikelen, geschenken, speelgoed, kleine apparaten, mode en voedsel zijn relevant en trendy voor verschillende retailformaten, en ook opvallend internationaal. Naast exposanten uit Duitsland zullen bedrijven uit België, Nederland, Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Ierland, Denemarken, Zweden, Polen, Bulgarije en Letland aanwezig zijn. Dit betekent dat internationale trends ontdekt kunnen worden in Düsseldorf – met veel producten die nog niet op de Duitse markt zijn gezien. De exposantencatalogus is online beschikbaar op: https://trendsupwest.com/aussteller-katalog/

Trends Up West ondersteunt ook sterk de nieuwkomers in de industrie – startups en kleinere merken. Op kleinere tentoonstellingsgebieden kunnen nieuwkomers ook deelnemen aan Trends Up West, wat bijdraagt aan een spannende diversiteit in het algemeen.

De hoge kwaliteit van de exposantenlijst is al verspreid, aangezien het aantal vooraf verkochte bezoekerstickets nog nooit zo groot is geweest. De vroegboekkorting is nog geldig tot 14 juni 2024, dus in de ticketshop kan het volledige bezoekerspakket voor slechts 10 euro worden verkregen – inclusief toegang voor de gehele duur van het evenement, de hele dag premium catering, een assortiment koffiespecialiteiten, toegang tot de infused water stations, en gratis parkeren. Na 14 juni zal het bezoekersticket 20 euro kosten.

"We kunnen niet wachten tot het eindelijk begint. We kunnen iedereen alleen maar adviseren om de eerste jaarlijkse editie van Trends Up West te bezoeken. Wat is er beter dan het voorbereiden van zaken voor het komende jaar in een vriendelijke, ontspannen sfeer," zegt Marco Hübecker (fleur ami).

Voor meer informatie:
Trends Up West 2024
www.trendsupwest.com

Publicatiedatum: