Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Manouk Vertelman keert terug naar De Eekhoorn

Per 22 mei is Manouk Vertelman het verkoopteam bij De Eekhoorn komen versterken. Als Key Accountmanager draagt zij de verantwoordelijkheid voor een aantal strategische klanten en werkt zij samen met de buitendienst om de verkoopdoelstelling te realiseren.

Manouk is geen onbekende in de meubelindustrie en voor De Eekhoorn. Manouk is eerder werkzaam geweest bij de leverancier van WOOOD, BePureHome en Exotan in het Westfriese Zwaagdijk. Met een tussenpoos van 2 jaar bij Serax en Polspotten, keert ze terug bij De Eekhoorn."We zijn blij met de komst van Manouk", zegt Martijn Lutgerink CCO van De Eekhoorn. "In onze omnichannel strategie is goede aanwezigheid in het winkellandschap belangrijk. We hebben daar sinds dit jaar een hernieuwde focus op. Manouk is de uitgelezen persoon om de strategie uit te voeren. Ze heeft een schat aan ervaring, kent de klanten en De Eekhoorn."

"Ik ben blij weer onderdeel te zijn van De Eekhoorn", vertelt Manouk. "De strategie, de ambitie, het bedrijf en mijn rol passen precies bij mij. Ik kijk ernaar uit om samen met onze klanten succesvol te zijn!"

Meer informatie:
De Eekhoorn Dutch Furniture
Hoofdkantoor, Experience Center & DC
Jan Tinbergenweg 1
1689 ZV Hoorn
[email protected]
www.deeekhoorn.com

Publicatiedatum: