Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wonen360 zorgt voor gratis entreeticket voor Maison&Objet september 2024

Het is weer zover; Maison&Objet Paris, de design-hotspot komt eraan. Wonen360 biedt professionals op het gebied van interieur & design gratis toegang. Normaal betaal je voor een kaart 80 euro, maar als je bij het bestellen van je tickets de Wonen360-code MOWONS24 invult, kun je gratis naar binnen. Maar let op: OP = OP.Terra Cosmos
Ontdek het nieuwe thema "TERRA COSMOS" tijdens de septembereditie in 2024. Met dit thema verkennen de Maison&Objet en Peclers Paris een mix van ruimte, aarde, wetenschap en magie. Laat je inspireren door de futuristische stijl en kosmische invloeden die je steeds terug zult zien in de retail, horeca en design beurszones.

Paris Design Week
Alle design- en ontwerpliefhebbers zijn van harte welkom op de Paris Design Week, maar in het bijzonder de jonge generatie creatieve geesten die zich klaarmaakt om de kunst van het leven, van 'kijken' en van 'ontwerpen' met het publiek te delen.

Nieuw: MOM SHOPPING De nieuwste decoratie- en designvondsten het hele jaar door ontdekken en nu óók online te bestellen. Ontvang €50 korting op je 1e bestelling met de code FIRST50 via de MOM website.

Plan je reis
Met Air France/KLM of met de EUROSTAR (voorheen de Thalys). Boek je verblijf via booking.com en koop het juiste metrokaartje voor Paris - Parc des Expositions om boetes te voorkomen.

Wanneer: 5 – 9 september 2024
Waar: Parijs, Parc des Expositions

Vragen? Neem dan contact op met de Nederlandse partner van Maison&Objet: T. 020 4620020, E. [email protected]

Publicatiedatum: