Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Samenwerking met kunstenaar Tom de Meer | Op MAD! Events

Umo Art & Design presenteert nieuwe limited edition collectie

Op zondag 9 en maandag 10 juni is Umo Art & Design weer aanwezig op MAD! Events in Naarden. Tijdens deze editie zullen ze een gloednieuwe limited edition collectie presenteren. Deze bijzondere collectie is het resultaat van een unieke samenwerking met een gerenommeerde kunstenaar, Tom de Meer. Bezoekers van MAD! Events krijgen de exclusieve kans om als eersten deze speciale kunstwerken te bewonderen.

'It's all about texture'
De kunstwerken van deze kunstenaar combineren unieke vormen en kleuren binnen de textuurkunst. Na jaren van experimenteren heeft hij een techniek ontwikkeld waarbij diverse componenten samenkomen tot een abstract geheel. Na een drogingsproces van vier dagen onder gecontroleerde temperatuur ontstaat er een dynamisch schouwspel van kleuren en texturen. Textuurkunst voegt diepte en beweging toe aan elke ruimte en past perfect bij verschillende interieurstijlen, van modern tot klassiek. Zijn kunstwerken worden aangeboden met verschillende opties voor lijsten, zoals baklijsten en plexiglazen frames. Voor elk kunstwerk is er een keuze uit verschillende kleuren, waardoor je het perfect kunt laten aansluiten bij uw persoonlijke stijl en interieur.

MAD! Events
MAD! Events is een evenement voor premium bloemisten, interieurzaken en meer. Bezoekers kunnen een grote verscheidenheid aan exclusieve producten en merken ontdekken. Het is een evenement vol creativiteit en inspiratie te worden. Zorg dat je het niet mist en kom langs bij onze stand op MAD! Events op 9 en 10 juni in Naarden.

Bezoekers kunnen een grote verscheidenheid aan exclusieve producten en merken ontdekken zoals MD (Dekocandle), Dutz Collection, Ecri Living, Mineral Series, Craftzz, Umo Art & Design, Ruighuid, Zaconi, TC Style, Van der Vijver bloemengroothandel, O4 Home, Duran Interiors, Anke van Goor, Ester & Erik, Paper Art, Sompex, Piffany Copenhagen, Haans Lifestyle, Ping – He Art, Studio Zar & ONSHUS.

Klik hier voor gratis kaarten


Maurits Pit en Ivonne Hulsink in de rijdende galeriebus.

Meer informatie;
Umo Art & Design
[email protected]
www.umoartdesign.com