Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eerste 60 orders zijn goed voor een dinerbon ter waarde van €160,-

Gasse Wooncentrum voor interieur & advies viert 60-jarig bestaan

Feest in Mijdrecht; Gasse Wooncentrum voor interieur & advies bestaat 60 jaar. De ouders van oud-eigenaresse Anne Gasse openden in 1964 'Speciaalzaak Woninginrichting G. Gasse' in de Dorpsstraat in Mijdrecht, die twee jaar geleden door Corné van Waaij is overgenomen.

Om het 60-jarig jubileum extra luister bij te zetten, doet de woonwinkel 60 keer 160 euro cadeau aan klanten. De eerste 60 orders zijn goed voor een dinerbon ter waarde van €160,-. Te besteden in meer dan 160 restaurants. Dus consumenten, kom langs in de showroom en bewonder de meubels van o.a. Harvink, Rolf Benz, Leolux, Pode, Hülsta en Spectral.Hoe het begon
Anne Gasse: oud-eigenaresse van Gasse Wonen, over het ontstaan: "In 1964 openden mijn ouders, Gerard en Nel Gasse, hun meubelzaak 'Speciaalzaak Woninginrichting G. Gasse' in de Dorpsstraat in Mijdrecht. Het bedrijf groeide snel en verhuisde twee keer in de eerste 10 jaar naar een groter pand. In 1973 opende het pand aan de Bozenhoven 53. Ondanks mijn jeugd wens om na mijn studie direct in de zaak te werken, begon ik toch als International Tax Lawyer bij KPMG. Pas op 1 juli 1995 trad ik toe tot Gasse."

Met de jaren specialiseerde Gasse zich steeds meer en opende in 2012 het eerste Rolf Benz Experience Center ter wereld. Later volgden de Leolux Stelect Store en het Hülsta Kastencentrum NL, waardoor een gespecialiseerd wooncentrum ontstond.Stokje overdragen
In 2022 droeg Anne met trots het stokje over aan mijn opvolger Corné van Waaij. "Anne en ik kennen elkaar al ruim 20 jaar. In het najaar gaf zij aan het stokje te willen overdragen.

Inmiddels was het ook al 12 jaar geleden dat het Rolf Benz Experience Center werd geopend. Deze hebben wij in 2024 volledig vernieuwd. Vloeren, wanden, verlichting, meubels… alles is nieuw en volgens de laatste richtlijnen. Twee van mijn zoons zitten inmiddels ook in het interieurvak. Zij hebben fantastisch geholpen met de verbouwing. Het is leuk om dat met het gezin te delen. In de komende 60 jaar hoop ik dat we onze merken mogen blijven uitbreiden waardoor we onze klanten 100% kunnen ontzorgen", aldus de huidig eigenaar van Gasse Wonen.Meer informatie:
Gasse Wonen
Bozenhoven 53
3641 AC Mijdrecht
0297 283 165
[email protected]
www.gasse.nl

Publicatiedatum: