Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Invloed Europese verkiezingen op de werkvloer

Voor alle werkenden in Nederland komt er een belangrijk moment aan: op 6 juni zijn de Europese verkiezingen. En het gaat ergens om. Meer dan de helft van alle nieuwe wetgeving komt uit Brussel. Wetgeving over minimumlonen, de bescherming van platformwerkers, AI op het werk, of bescherming tegen de schadelijke effecten van asbest. Dat meldt de FNV.


Foto: Dreamstime.

Invloed van Europese verkiezingen op de werkvloer
Dat heeft invloed, óok op de werkvloer. Daarom zet de FNV zich niet alleen in Nederland, maar ook in Europa hard in voor de rechten van werkenden. Bedrijven en landen werken samen over grenzen heen.

In aanloop naar de Europese verkiezingen gaat de FNV op maandag 3 juni in gesprek met de kandidaat-Europarlementsleden Elmar Smid (GroenLinks-PvdA #9), Bram Roovers (SP #3) en Dirk Gotink (NSC #1) over het belang van deze Europese verkiezingen voor werkenden. Meld je hier aan voor de webinar.

Meer informatie:
FNV
www.fnv.nl

Publicatiedatum: